12. okt, 2014

Tekst

Vandaag is het dan zover. Het gastenverblijf is er al een paar jaar, maar verder dan een abonnement bij bedandbreakfast.nl zijn we niet gekomen. Een eigen website, tja, dat vond ik nog wel moeilijk, maar nu heb ik een hele makkelijke gevonden. Met van alles erop en eraan. Zelfs een blog. Dat vind ik leuk, want ik heb veel te vertellen over het bos en activiteiten.

We hebben een mooie zomer gehad met leuke gasten. Sommigen komen hier al jaren. En er zijn mensen  die een hele week blijven en dan alles zelf verzorgen. Dat kan, want er is een keuken. Niet groot, maar men kan een goede maaltijd bereiden met het 4 pits kooktoestel.

Mooie verhalen hebben we gehoord over de fietstochten en het wild wat men heeft gezien. We weten het allang, maar we luisteren alsof we het voor de eerste keer horen. Het blijft altijd leuk om mensen zo enthousiast te zien. We worden er blij van. Wij houden ook zo van dit stekje in het bos, vlakbij Garderen.

Nu is de zomer wel echt voorbij. De bomen beginnen te kleuren en dan........ als ik op voorgaande jaren afga, volgt er een kleurenexplosie zoals alleen de natuur kan maken. Het is niet meer zo warm, maar met een lekkere trui en stevige laarzen kan je eindeloos het bos in wandelen. De herfst heeft toch echt een aparte sfeer. 's Avonds in een van de restaurants bij het vuur een drankje nemen en dan heerlijk eten, dat met zorg is bereid. Daarna lekker in ons gastenverblijf naar dromenland. En 's morgens, jaaaa, dat heerlijke uitgebreide ontbijt met verse producten en een eitje van onze Bofkippen. Ze heten Therese, Ariël en Lara, bedacht door onze kleindochters

U bent van harte welkom in ons gastenverblijf.