Wat er verder nog te vertellen is.......

6. mrt, 2016

De lente laat nog even op zich wachten. Alhoewel, hier en daar een polletje narcissen dapper de kou trotseert. Nog steeds is een warme trui en laarzen niet overbodig. Maar in het bos blijft het bijzonder. Mistflarden en af en toe de zon die doorbreekt, een sprookje. Kom dus maar genieten bij ons.

24. okt, 2015

De bosuilen zijn zo gauw het donker is op zoek naar verkering. Het geeft een nog diepere dimensie aan de plek waar we wonen en ons gastenverblijf hebben. Pak je dikke truien in en neem de wandelschoenen mee. De kleuren in het bos zijn prachtig. Wees welkom.

https://youtu.be/ru4ExqN7ZZw 

15. jun, 2015

De tuin komt langzaam in bloei...........

15. jun, 2015

Een gast zat heerlijk in het zonnetje en zag......., een roodborstje die vanonder in de lamp kroop. Een nestje met jonge roodborstjes. Zo mooi........

14. apr, 2015

Het ontbijt wordt afgestemd op de smaak van de gasten. Een langer verblijf betekent ook elke dag iets anders erbij. Vanmorgen als extra, goede heerlijke gerookte zalm met honing/ dille dressing.
Afgelopen zondag een zacht omeletje gevuld met roomkaas/ bieslook en een flinterdun spekje.
Variatie maakt de ogen oplichten van de gasten. Daar word ik dan weer heel blij van.
Het uitgebreide ontbijt wordt in het gastenverblijf geserveerd en wij houden graag rekening met uw wensen, maar u mag natuurlijk ook zelf uw ontbijt maken.